Brand Partneri regisztráció

Extra bevétel vagy karrier teljes munkaidőben? Az Oriflame-nél magad alakítod a beosztásodat, onnan dolgozol ahonnan szeretnél.

Üzleti lehetőség

Ambíciózus vagy? Szeretnél hosszútávú jövedelemforrást vagy épp anyagi kiegészítést szabadon, de egy támogató közösség részeként? Az Oriflame-nél felépítheted saját vállalkozásod. Képviseld személyeddel a magas minőségű szépségipari termékeket azok értékesítésében. A vállalat sikerterve határtalan jövedelmet és lehetőségeket kínál kockázatok nélkül. Csábít az online munka otthonról, mint lehetőség?

Az Oriflame a világ vezető közösségi értékesítő szépségipari szereplője. Hisz értékeiben, a közös filozófiában és az általa nyújtott lehetőségben. Azon partnerek, akik nem kizárólag termékvásárlás céljából, hanem üzleti céllal lépnek be az Oriflame csapatába, brand manager pozícióba, azok kiemelt előnyre tesznek szert, hiszen Békés megye egyik legnagyobb szépségközösségéhez csatlakoznak és bárhonnan kézben tudják tartani vállalkozásukat.

Ezért érdemes belevágnod:

  • rugalmas, szabad munkavégzés

    Rugalmas, szabad munkavégzés

  • anyagi biztonság teljesítmény alapon

    Anyagi biztonság teljesítmény alapon

  • képzések, szakmai programok

    Képzések, szakmai programok

Regisztrálj és fizess 20%-kal kevesebbet!

Dolgozzunk együtt!

Extra bevétel vagy karrier teljes munkaidőben? Az Oriflame-nél magad alakítod a beosztásodat, onnan dolgozol ahonnan szeretnél.