Rólam

A svéd tudomány által alátámasztott, magas minőségű szépségtermékek képviseletében brand partnerként állok rendelkezésedre.
Bazsaliné Havancsák Ilona - Független Oriflame Brand Partner

Bazsaliné Havancsák Ilona Független Oriflame Brand Partner

29 éve vagyok az Oriflame szépségközösség aktív része, formálója, brand partnere, korábbi elnevezés szerint pedig szépségtanácsadó. Szeretem a szépet és fontos számomra családom és környezetem egészsége, kiteljesedése. Kezdetben csak a termékekre figyeltem fel. Elkezdtem használni őket, majd rájöttem, ha csatlakozok a közösséghez, jobb áron jutok hozzá kedvenc szépségápolási termékeimhez.

Később felfedeztem mindebben az üzleti lehetőséget is és elkezdtem építeni kapcsolatrendszeremet, ezzel egyre több és több ügyfelet, vásárlót bevonva szépségközösségünkbe. Tettem ezt azért, mert jó szívvel ajánlom az Oriflame termékpalettáját, hiszen saját tapasztalatból győződtem meg termékeink minőségéről, színvonaláról.

Egészségügyi végzettséggel rendelkezem, több évtizedig a gyógyításban dolgoztam védőnőként. Úgy érzem, egészségügyi pályámon szerzett tapasztalataim is hozzájárulnak ahhoz, hogy legjobb tudásommal, empatikusan segítsem a hozzám fordulókat.

Folyamatosan képzem magam, tanulok, informálódok, rendszeresen részt veszek és sikerrel teljesítem az Oriflame által szervezett továbbképzéseket. Csapatom mellett lojális, támogató partnerként állok, céljuk elérésében - legyen az növekedési perspektíva, vagy termékekkel kapcsolatos – stabil szövetségesként segítem őket. Szívügyemnek tekintem, hogy mindenben a vásárlóim és a csapatom mellett álljak.

Rólam mondták

„Icuhoz bármilyen kérdéssel fordulhattam, ha elbizonytalanodtam, milyen terméket válasszak, mindig tudta a számomra megfelelő választást, több, mint két évtizedes tapasztalatára, hozzáértésére nyugodtan rábízhatom magam. Rendszeresen tartjuk a kapcsolatot, ami számomra szintén fontos, és mindig tájékoztat, keres, ha új katalógus jelenik meg, vagy kihagyhatatlan akció adódik.” - Évi, vásárló

„Icu csapatában dolgozom, élve a csatlakozással kínálkozó üzleti lehetőséggel. Meggyőzött és inspirál példája, márkahűsége,működése, hogyan lehet közösséget építeni és bevételre szert tenni azáltal, amit szeretünk csinálni. Icu egy biztos védőháló, szinte bármilyen kérdésben, helyzetben lehet rá számítani és nem utolsó sorban öröm vele a közös munka.” - Zsófi, szépségtanácsadó

Ezért csinálom

Munkám során motivál a személyes kapcsolódás, a személyes kapcsolattartás, a közösségi érzés és az, hogy tapasztalataim, tanácsaim által jót és minőséget kínálhatok környezetemnek. Ugyanakkor fontos számomra a munkaformám nyújtotta szabadság is: számomra megfelelő időbeosztásban dolgozom, olyan emberekkel, illetve olyan csapatban, akikkel szívesen töltök időt, örömmel vagyok együtt és nyújtok számukra életviteli vagy üzleti segítséget.

Az Oriflame ezt kínálja nekem. És ahogy nekem, ugyanúgy Neked is!

Fordulj hozzám bizalommal, amennyiben rendelést szeretnél leadni, vagy épp az üzleti lehetőségekről érdeklődnél!

Dolgozzunk együtt!

Extra bevétel vagy karrier teljes munkaidőben? Az Oriflame-nél magad alakítod a beosztásodat, onnan dolgozol ahonnan szeretnél.