Gyakori kérdések

Mi egy Brand partner - szépségtanácsadó feladata? Hogyan valósítható meg a jövedelem kiegészítés otthonról? A gyakran feltett kérdésekre válaszolok.

GYIK

 • Kedvezményes áron hogyan tudok vásárolni?

  Regisztráció után az új belépőink számára azonnal él a kedvezmény, ami az online felületen automatikusan levonásra kerül.

 • Ki tud belépni az Oriflame-be Brand partnernek?

  Az Oriflame belépés bárki számára nyitott lehetőség, aki betöltötte a 16. életévét és állandó, bejelentett lakcímmel rendelkezik.

 • Az Oriflame Brand partner belépés milyen költségeket von maga után?

  Az Oriflame regisztráció belépési díja 999 Ft. Ez az első éves tagsági díj, melyet az első leadott rendeléskor számítanak fel.

 • Rendelésemet hol tudom leadni?

  Az Oriflame oldalán bejelentkezést követően tudod leadni rendelésedet a lapozható Oriflame online katalógusból, de lehetőéged van akár mobilos applikáción keresztül is rendelni.

 • Milyen szállítási lehetőségek közül választhatok?

  Többféle módon is kézhez kaphatod Oriflame csomagod, attól függően, hogy számodra melyik a legkényelmesebb. Csomagodat kérheted postán maradó szolgáltatással, szponzorpontba, MOL és COOP postapontra, illetve házhoz szállítással is.

 • A megrendelt csomagot mennyi idő után tudom kézhez venni?

  Postán maradó szolgáltatással, házhoz szállítással, illetve Mol pontra történt számlázással, délelőtt 10 óráig leadott rendelést, a következő munkanapon tudsz átvenni. A délelőtt 10 óra után leadott rendeléseket a rendelést követő 2. munkanapon lehet átvenni.

  Szponzor pontba kért csomagokat a megadott nyitvatartási időben lehet átvenni, ez szponzor pontonként eltérő, így kérjük, a rendelési visszaigazolásban feltüntetett időpontban keresd csomagodat.

 • Hogyan tudok fizetni a csomagért?

  Fizethetetsz készpénzzel, bankkártyával vagy vásárolhatsz hitelkeretre. Hitelkeretet a regisztrálást követő katalógus időszakban kaphatsz, ha teljesíted a meghatározott feltételeket. Ennek részleteivel kapcsolatban tudunk egyeztetni.

Dolgozzunk együtt!

Extra bevétel vagy karrier teljes munkaidőben? Az Oriflame-nél magad alakítod a beosztásodat, onnan dolgozol ahonnan szeretnél.